2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Salotos iš paskutiniųjų daržo gėrybių

Jau kažkada minėjau, kad aprašysiu pasigamintas salotas iš dažnai Lietuvos soduose auginamų mėlynųjų aitriųjų vynuogių. Iš jų dažniausiai spaudžiamos sultys, gaminamas naminis vynas, o aš jomis pagardinu salotas.


Dedu į jas šiuos komponentus: cukiniją cucurbito pepo L. "Black Beauty", sėjamosios salotos "ROSELA", pomidorai, paprika, petražolės, narcizalapiai svogūnai Allium tuberosum ir, žinoma, saldžiarūgštės mėlynosios vynuogės.

Anksčiau, kai turėjau agrastų-juodųjų serbentų hibrido uogas, dėdavau jas. Tikrai skonis ypatingas, nes vaikams patikdavo, bet šiai dienai alternatyva šios puikiosios vynuogės :)


Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą