2013 m. kovo 23 d., šeštadienis

Kaip Matas paukščiams kotedžą padirbo :)

Pradžioje darė lesyklą, sakė, kad gavo užduotį mokyklos darbų pamokai. Kitą dieną grįžęs iš mokyklos patikslino, jog inkilo reikia. Tai diddelis pasiekimas jam savaime, nes niekuomet nieko panašaus nemeistravo, plius be niekieno pagalbos. Na, aš truputį prie dizaino prisidėjau, nes pasitarėm, kad su terasa :) bus smagiau.

 Matmenys kaip lesyklai, tai buvo normalūs 40x30 cm, tačiau kai reikėjo paversti inkilu, pasidarė pernelyg didelis, todėl pavadino jį kotedžu.

Gamino kuo paprastesniu būdu, nes mokytojas net brėžinių nedavė, žodžiu, iš galvos.
Impregnuotų lentučių rado garaže nuo senos pavėsinės, stogui - kampainius nuo vaisių dėžės, klijavo lipalu, pats save drąsindamas, kad tai pirmasis jo darbas, o vėlesni bus tobulesni.

Lipalas vėliau kai pradžiūsta iš balto tampa bespalviu, todėl bendro vaizdo negadina.

Dabar belieka parsinešti iš mokyklos vėl namo ir laukti pirmųjų gyventojų. Įdomu kas įsikurs :)

2 komentarai:

  1. saunuolis! tikras kotedzas :) pagal angos diametra panasu, kad namelis skirtas melynajai zylei :) na lauksime kas apsigyvens..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, jei kažkuriam iš paukštelių nereikalinga lakta, tai gal sulauksime gyventojų. Žinau, kad vieniems reikia, kitiems ne. O šiaip idėja buvo iš abiejų galų landas padaryti, o per vidurį siena atskirti, bet jis nusprendė, kad triukšmu vieni kitiems trukdys :D

    AtsakytiPanaikinti