2013 m. balandžio 8 d., pirmadienis

Taros pritaikymas sode

Kviečiu pasižiūrėti, gal kiek akiai neįprasto reginio Lietuvoje, idėjų, kaip išmaniai galima panaudoti dėžes, maišus ar kitas buityje ne itin naudojamas talpas, tačiau pritaikytinas sode. Manau, tai labai racionalu ir estetiška.

    Rodos, niekuo neypatinga medinė dėžė, bet kad nesipainiotų po kojomis "įdarbinta" konteineriu vienmečiams augalams ar kokiems sukulentams.
Nustebino išmaniai suprojektuoti kambariai panaudojant tas pačias vaisių dėžes. Galbūt panašios terasos nelabai žiūrėtųsi privačių namų teritorijose, tačiau medelynuose, kaimo vietovėse, pamiškėse arba dėžių-lentynų siena daržo zonoje kaip tik.
Tikrai nustebintumėte tokiu reginiu savo draugus ir giminaičius, o kaimynai sprogtų iš pavydo :D
Foto: Džilda D.

4 komentarai:

  1. Džilda, mane zavi tokie dalykai, tad idejos puikios, jos atlieka daug didesni vaidmeni, nei atlieku panaudojimas, aciu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi patinka. Tokių maišų prieš pora metų net norėjau užsakinėti, tik su spalvotom rankenom, o prieš kelias dienas berods "Senukuose" kažką panašaus mačiau. Juos labai gerai pritaikyti tuo atveju, jei abejoji ar būtent numatytoj vietoj tiks ką nors masyvesnio įsodinti. Galima transportuoti...

      Panaikinti
  2. Žmonių fantazija begalinė ! Ir atrodo tikrai gražiai. O tokiuose maišuose su rankenomis esu pirkusi medelius pavasarinėje mugėje Kojelavičiaus g. esančiame augalų centre (Vilniuje) prieš kokius keturis metus. Tada dar pagalvojau, kaip žmonės išradingai sugalvojo talpą. Ir dar su rankenėlėmis :).
    Puikios idėjos augalų centrams ir ne tik :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kojelavičiaus mugėse nuolat lankydavausi. Ta vieta man aplamai labai tinkanti augalų mugėms, bet tikriausiai neatkreipaiu dėmesio tada į šiuos maišus. Norėčiau, kad jie būtų universalesnių spalvų ir įvairių dydžių.

    Gražios dienos, Aukse. :)

    AtsakytiPanaikinti